![]() |
мой гігрометр таксама калі менш 10% паказвае рысачкі. Але гэта не гігрометр у прамым сэнсе, гэта індыкатар, як і ў большасці тут прысутных. А гэта азначае, што вытворца не нясе ніякай адказнасці за тое, што гэты гігрометр паказвае.
у мяне быў "увлажнитель" з расходам вады 0,1 літра за гадзіну. Эффекту ад яго працы было вельмі мала - пара %. У пачатку тэмы ўжо пісаў, паўтару тут зноў -- даволі эффектыўны спосаб хутка падняць вільгонтасць у пакоі -наліць вадзічкі ў "распылитель" і разпшыкаць на шторы :). На мае шторы ўваходзіць 2-2,5 літра вады, вільготнасць прыблізна расце на 40%, хапае на 4-5 гадзін. Адкуль я прыкінуў, што мне патрэбны "увлажнитель" з расходам вады не менш 0.5 л у гадзіну. Але пакуль пшыкаем:gx: Наш пакой 18м2. У доме хочацца вырашыць гэтае пытанне неяк больш тэхналагічна.:hd: |
Освежим тему ). Что-то удивляет меня влажность в доме, 60-70%. Для ноября вроде как великовато?
|
evg, у меня каля 50 в этот период. И уже не один год.
кау у Вас с окнами, не потеют? |
С окнами всё ок, единственное в ванной комнате слегка есть. Просто помню точно что той зимой было меньше 40, может ещё не вечер просто
|
Аж пошёл, посмотрел раз не спится. У малого 32% и 19,7 градусов.
|
Я не помню, в котором месяце прошлые годы включал увлажнители для поддержания влажности более 40%. А в этом году до сих пор 60 держится! Проклятый ППС на стенах ;)
|
santeam, всё верно. это ж тока ППСовцы орут , что оно дышит(паропроницаем).
|
Кстати да, интересный момент, получается что ППС по блоку увеличивает влажность в помещении? Это хорошо или плохо? )
|
у меня минвата....так что....
|
Цитата:
|
Текущее время: 10:11. Часовой пояс GMT +3. |