DOLBO.BY |
09.07.2015 21:57 |
Цитата:
Сообщение от Славка
(Сообщение 232008)
Я ответил на твои вопросы, а ты не можешь без оскорблений и перехода на личности ответить на мои точно такие же?
|
я не лічыў, але ў гэтай тэме маіх 7-8 допісаў. па 5 з іх мне вынясены папярэджанні. таму я і не разумею як вы іх лічыце, можа гэты мой допіс і будзе маім апошнім (атрымаю бан).
па поваду прахода на асобы - амаль на кожны мой допіс за апошні год хтосьці пераходзе на маю асобу (камусьці заўсёда не падабаецца мова, палітычныя погляда, адносіны да фашызма ў расеі, вайна ва украіне і г.д.) але я не бачыў што камусьці з іх давлі бан альбо папярэджанне.
Цитата:
Сообщение от Славка
(Сообщение 232008)
А что ты отмечаешь в ночь с 21 на 22 июня? Где? Как давно?
|
я ўвогуле не святкую амаль ніякіх свят. ніколі.
але гэта не азначае, што я не маю поглядоў на іх конт.
Цитата:
Сообщение от Славка
(Сообщение 232008)
А что касается меня, то ты сейчас "намекнул" второй раз, что и я в этой теме переходил на личности с оскорблениями, так покажи их (прошу опять повторно), чтоб не только я увидел. Возможно увидев, я осознаю, что был не прав, и возможно даже принесу извинения. Я умею признавать ошибки.
|
проста перачытай свае допісы ў гэтай тэме і мае таксама - па маім 5 папярэджанняў. па тваім - імунітэт.
---------- Сообщение добавлено в 21:57 ---------- Предыдущее было в 21:54 ----------
Цитата:
Сообщение от Комсорг
(Сообщение 232009)
п. 6.19.
6.19. Обсуждение действий администрации и модераторов форума. Разрешается ставить вопрос о правомочности действий модератора в письменном виде на имя Админа форума.
|
)) я пішу аб дзеяннях па гэтаму пункту толькі пад ціскам Адміна, адказывая на яго пытанні. і гэты пункт ніяк не дазваляе самім адміністрацыям парушаць правілы
|