Строим вместе! |
|
|
Бытовая техника Холодильники, морозильники, телевизоры, стиральные машины, посудомоечные машины, духовые шкафы (духовки), варочные панели, вытяжки, а также фотоаппараты и прочая бытовая техника и ее ремонт и обслуживание. |
|
Опции темы | Оценить тему | Опции просмотра |
27.01.2015, 15:00 | #11 или 214587 |
Я тут живу!
|
Странная ситуация нынче с этими блендерами-комбайнами... Плохие и хорошие отзывы 50/50 на все,без исключения - что известный бренд, что левый китаец. Ну, я только Кенвуд из-за его цены не рассматривала. А так, если рассматривать визуально, то никто друг от друга качеством деталей и сборки не отличается. На вид, самыми крепкими (ничего не болтается и минимум пластмассы) смотрятся Скарлетт и Редмонд. Вот уж не ожидала. Продавцы тоже подтверждают, что и бренды, и китайцы ломаются в одинаковой пропорции...
В общем, купила вот такой: http://unishop.by/items/scarlett-sl-hb43k01.html Брала из-за цены и подходящей мне комплектации - терки,измельчитель, блендер и миксер с двумя венчиками (не проволочными). Неплохая мощность и очень компактен. В работе удобен. Моется легко. Шумит не сильно. Из минусов - нельзя мыть крышку измельчителя и неудобно хранить - нет спец.подставки для хранения. |
27.01.2015, 20:33 | #12 или 214610 |
Не раз долбаный нераздолбаный электрик
|
|
15.02.2015, 01:14 | #13 или 216839 |
Окцибрёнок
|
Плюсуюсь к рекомендациям Вес, Витек, Скарлет, и остальные недорогие.
У меня всякой техники полно, из моего опыта, сейчас бы обязательно опять купила погружной блендер с насадками (у моего мулинекса меня только нога, пожалела денег в свое время). Правда, надо учесть, что взбивать будете специфически, миксер держать удобнее. Если не будете молоть орехи и хрящи, то можно брать не большой мощность. А вот с нарезками на супы и салаты я бы рекомендовала кухонный комбайн, но, только при условии, что есть возможность его стационарно поставить, там где розетка, чтоб постоянно пользоваться. Сейчас скопирую свой восторженный пост из ФБ Оффтоп Я яго купіла. Бош, без дадатковых прыбамбасаў, толькі чаша на 3,9 літраў, у камплекце стандартны нож, сокавыціскалка для цытрусавых (беспалезная прыблуда), дыск для нарэзкі кубікамі (мега-рэч, толбкі з-за яе варта набываць!), двайная шынкоўка і двайной дыск-тарка, ціпа крупная (бураковая) і драбнейшая. Я яшчэ дакупіла дыск для бульбы-фры, дранікаў і карэйскай морквы. Як па мне, вельмі зручная рэч, калі ёсць месца, дзе яе паставіць так, каб адразу карыстацца. Вельмі паскарае і спрашчае прыгатаванне ежы. Наконт таго, што мыць шмат, не пагаджуся, столькі ж, я і тарку Бёрнэра (місу, трымалку для насадкі, насадку і таўкач). Шматфункцыянальным нажом шыкоўна робіцца фарш, а калі патрымаць даўжэй, то можна зрабіць дамашнюю вараную кіўбасу. А вось дыскі спрэчныя. Самы дарагі, для дранікаў, дае не тую фракцыю і дысперсію, як звычайная тарка, каб драць бульбу рукамі (нейкі савецкі агрэгат даваў), але, улічваючы, што рукамі мы амаль ніколі не дралі, то можна і такія часам паесці. Бульба-фры атрымліваецца не зусім палачкамі, хутчэй паўмесяцамі нейкімі, а быццам бы бураковая выдае кавалкі вялікага памеру, амаль як для бульбы-фры, толькі што танчэйшыя, я на суп на ёй рэзала бульбу, каб хутчэй зварыўся. І для цыбулі вельмі добра. Раз, і вінегрэт гатовы.Цуд!!! Я салаты недзе раз на год рабіла, а то і радзей, лянота рэзаць была, хоць муж іх і любіць. Засталося паставіць запчасткі ад камбайна ў ПММ, бо гарачая вараная бульба - гэта не сырая гародніна, мыць цяжэй. Калі б посудамыйкі не было, мусіць не карысталася б. Самую галоўную насадку, якой я і натхнілася на пакупку, нарэзку кубікамі, так і не пратэсціла яшчэ, нешта не давялося. За хвіліну парубіла мяса на дамашнюю кіўбасу "пальцамхпаную", прычым грудзінка была з маленькамі храшчыкамі. А перад гэтым на вараную кіўбасу з жыламі і скурай перамалола. Адзінае, што пасля мяса таксама трэба добра мыць. Агулам, карысная штука, калі ёсць дзе паставіць пад рукой, каля разеткі, але каб не замінала. У нас такое месца знайшлося на свежакупленай сушыльнай машыне. Першыя дні, пакуль не паклала падаўжальнік, даводзілася пераносіць камбайн на працоўную паверхню, дык было часам лянота. Цяпер я разумею, для чаго ў вялікіх кухнях праекціруюць адкрытую "паркоўку" для куханнай тэхнікі. ---------- Сообщение добавлено в 01:14 ---------- Предыдущее было в 01:12 ---------- Плюсуюсь к рекомендациям Вес, Витек, Скарлет, и остальные недорогие. У меня всякой техники полно, из моего опыта, сейчас бы обязательно опять купила погружной блендер с насадками (у моего мулинекса меня только нога, пожалела денег в свое время). Правда, надо учесть, что взбивать будете специфически, миксер держать удобнее. Если не будете молоть орехи и хрящи, то можно брать не большой мощность. А вот с нарезками на супы и салаты я бы рекомендовала кухонный комбайн, но, только при условии, что есть возможность его стационарно поставить, там где розетка, чтоб постоянно пользоваться. Сейчас скопирую свой восторженный пост из ФБ Оффтоп Я яго купіла. Бош, без дадатковых прыбамбасаў, толькі чаша на 3,9 літраў, у камплекце стандартны нож, сокавыціскалка для цытрусавых (беспалезная прыблуда), дыск для нарэзкі кубікамі (мега-рэч, толбкі з-за яе варта набываць!), двайная шынкоўка і двайной дыск-тарка, ціпа крупная (бураковая) і драбнейшая. Я яшчэ дакупіла дыск для бульбы-фры, дранікаў і карэйскай морквы. Як па мне, вельмі зручная рэч, калі ёсць месца, дзе яе паставіць так, каб адразу карыстацца. Вельмі паскарае і спрашчае прыгатаванне ежы. Наконт таго, што мыць шмат, не пагаджуся, столькі ж, я і тарку Бёрнэра (місу, трымалку для насадкі, насадку і таўкач). Шматфункцыянальным нажом шыкоўна робіцца фарш, а калі патрымаць даўжэй, то можна зрабіць дамашнюю вараную кіўбасу. А вось дыскі спрэчныя. Самы дарагі, для дранікаў, дае не тую фракцыю і дысперсію, як звычайная тарка, каб драць бульбу рукамі (нейкі савецкі агрэгат даваў), але, улічваючы, што рукамі мы амаль ніколі не дралі, то можна і такія часам паесці. Бульба-фры атрымліваецца не зусім палачкамі, хутчэй паўмесяцамі нейкімі, а быццам бы бураковая выдае кавалкі вялікага памеру, амаль як для бульбы-фры, толькі што танчэйшыя, я на суп на ёй рэзала бульбу, каб хутчэй зварыўся. І для цыбулі вельмі добра. Раз, і вінегрэт гатовы.Цуд!!! Я салаты недзе раз на год рабіла, а то і радзей, лянота рэзаць была, хоць муж іх і любіць. Засталося паставіць запчасткі ад камбайна ў ПММ, бо гарачая вараная бульба - гэта не сырая гародніна, мыць цяжэй. Калі б посудамыйкі не было, мусіць не карысталася б. Самую галоўную насадку, якой я і натхнілася на пакупку, нарэзку кубікамі, так і не пратэсціла яшчэ, нешта не давялося. За хвіліну парубіла мяса на дамашнюю кіўбасу "пальцамхпаную", прычым грудзінка была з маленькамі храшчыкамі. А перад гэтым на вараную кіўбасу з жыламі і скурай перамалола. Адзінае, што пасля мяса таксама трэба добра мыць. Агулам, карысная штука, калі ёсць дзе паставіць пад рукой, каля разеткі, але каб не замінала. У нас такое месца знайшлося на свежакупленай сушыльнай машыне. Першыя дні, пакуль не паклала падаўжальнік, даводзілася пераносіць камбайн на працоўную паверхню, дык было часам лянота. Цяпер я разумею, для чаго ў вялікіх кухнях праекціруюць адкрытую "паркоўку" для куханнай тэхнікі. Купляла ў 5 элеменце http://5element.by/products/mcm64080..._bosch_493724/ |
09.01.2016, 15:07 | #14 или 247020 |
Карапузо
|
Был Мулинекс. Проработал 5 лет, пока бабушка не уронила его. Сейчас купили на Украине дешевый Сатурн. Нормально работает, особенно если брать в расчет, что цена в 5 раз меньше того же Мулинекса.
|