Строим вместе! |
|
10.08.2011, 10:02 | #51 или 19584 |
Я тут живу!
|
Глава государства коснулся и сроков обучения: "Исходя из того, что получают студенты в той же академии и других вузах, на 25% можно сроки обучения спокойно сокращать. Мы договорились, что в последний год учебы в академии студенты будут заниматься исключительно в сфере материального производства, на сельхозпредприятиях для того, чтобы непосредственно там знакомиться с развитием АПК".
|
17.08.2011, 18:07 | #57 или 21469 |
Я тут живу!
|
Из интервью Винниковой, ой, Ермаковой:
- Паглядзіце: у высокаразвітых краінах свету адбываюцца розныя эканамічныя крызісы і катаклізмы. Таму не бывае так, каб усё гладка было. Калі б так было, свет даўно скончыўся б. — Як Вы лічыце, калі зможа ўжо сітуацыя ў эканоміцы павярнуцца да стабілізацыі? — Я ўжо казала, што на першым месцы — рэальная эканоміка. Яе матэрыяльная база. Калі эканоміка будзе працаваць эфектыўна, будзе даваць зніжэнне сабекошту, зніжэнне выдаткаў, павелічэнне якасці, павелічэнне экспарту, які дасць нам валюту, — гэта ўсё ўрэшце, будзе спрыяць і стабілізацыі на фінансавым рынку. Гэта натуральныя законы. http://news.tut.by/economics/246157.html Читал и думал, может это Кигорс? |
|
|
Отдельные перегибы на местах Рейтинг:5.00 из 5 на основе 1 оценок. |
Дом СоветовЪ,
Беларусь,
Минск
Раздаём плюшки!
Старт:
Получи бонус!
Старт:
Получаем скидки!
Старт: