![]() |
Строим вместе! |
|
|
Моя стройка! Описание своего строительства. Фотоотчёты и хронология. |
![]() |
|
Опции темы |
Рейтинг: ![]() |
Опции просмотра |
![]() |
#1121 или 261621 |
Мне всё по.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 или 261645 |
Destruction Service
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 или 261648 | |
Destruction Service
|
![]() Цитата:
хатка гэтая пад знішчэнне не ідзе. я думаю, што раней там жылі звычайныя добрыя паспалітыя людзі, але ў якісьці момант яны вырашылі паклікаць пуціна - ён явіўся ім поўнач і наказаў ім навесіць гэтую анучу на муры - как вызваліць людзей ад іх мінулага жыцця. яны так і зрабілі - і адразу іх хата зрабілася хібаркай, і вакол, звонку ўсё стала нагадываць рускі свет - бруд, спражненні, убогасць і жабрацтва. мабыць, зараз ім стала сорамна за сваі дзейства, за варажбу на пуціне - і таму яны знялі трыкалорную метку ды кінулі ў смецце. мабыць зразумелі - не кліч ліха, пакуль яно ціха. не варажбі, не звяртайся да ўсякіх пачвар ды вурдалакаў, не мець сваю хату знакамі шатана - тады будзеш жыць добрым, сумленным жэццём... Последний раз редактировалось DOLBO.BY; 01.05.2016 в 12:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 или 261655 | |
Участковый
|
![]() Цитата:
До вывешенного флага этого не было? Может они вывесили его не как флаг, а чтоб притенить плантацию табака, использовали как сито для просеивания песка или просто дыру в сарае заделали или сербский верх ногами.... и где-то на российском форуме куча возмущений по поводу надругательства на государственным символом с требованием жэсточайше наказать ![]() |
|
![]() |
![]() |
Сказал cпасибо: |
![]() |
#1125 или 261657 | |
Destruction Service
|
![]()
не памятаю. была звычайная хатка паспалітых людзей.
а зараз, амаль амбасада расейскай імперыі ў нашай весцы. Цитата:
але гэта не разумна, нельга вешаць абышто - можна зазваць іх, потым не прагоніш. а мабыць, калісьці прачнешся, а вакол анучы з трыкалорамі, а на тваіх брамах - крыжык мелам намалеваны....((( яны дачакаліся сваяго часу ![]() Последний раз редактировалось DOLBO.BY; 01.05.2016 в 12:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 или 261661 |
Участковый
|
![]()
Это да. К сожалению у нас в стране сначала дерьмом облили один флаг, потом другой, а в итоге у людей нет уважения не к первому, ни ко второму. Хоть придумывай третий, красно-зелёный с погоней.
Поэтому флаги у нас вешают только по указке и только на органах, а не как люди сами в штатах, каталонии или той же польше. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 или 261664 | |
Destruction Service
|
![]() Цитата:
тым больш, зараз, калі зразумела да чаго прыводзяць сцягі чужынцаў у тваёй краіне... потым азірнешся - а вакол казачкі з атаманамі ды зялёныя чалавечкі гоняць цябе на рэфярэндум....((( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 или 261678 |
Мне всё по.....
|
![]()
@DOLBO.BY, короче пока флаг не повесили было нас..ть кто там и как живёт.. просто в ту сторону и не смотрели.с.. ну как хохлы с крымом.. а потом "а чаму яны нас так".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 или 261681 |
Destruction Service
|
![]()
не... вывад іншы - ты жывеш добра толькі да таго моманта, пакуль не клічаш рускі свет да сябе.
а як пазавеш - тады жывеш як усе расейцы - з брудам ва двары, смеццем вакол і з трыкалорам на муры... п.с. так. у крыму і ў данбасу зараз павінны ужо гэта разумець, але некалькі позна... галоўнае - разумець гэта раней, чым прачнешся ў рускім свеце |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 или 261682 |
Мне всё по.....
|
![]()
Да, да уже зразумели... да и Чернигов и Новозыбков тут рядом.. чё уж там.. крымчане тоже сравнили без проблем..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
строительство дома в картинках |
Опции темы | |
Опции просмотра | Оценка этой темы |
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
DOLBO.BY против ... | DOLBO.BY | Доска НЕпочёта | 368 | 17.07.2017 21:51 |
DOLBO.BY - сверление отверстий | DOLBO.BY | Услуги. Предложение | 10 | 30.04.2017 19:24 |
DOLBO.BY - устройство, усиление проемов. монтаж несущих металлоконструкций. | DOLBO.BY | Услуги. Предложение | 32 | 26.06.2012 19:13 |
DOLBO.BY - сервис разрушения | DOLBO.BY | Дисконтная программа | 5 | 16.01.2012 13:49 |
|
|
DOLBO-дом стройка в картинках Рейтинг:4.75 из 5 на основе 16 оценок. |
Дом СоветовЪ,
Беларусь,
Минск
Раздаём плюшки!
Старт:
Получи бонус!
Старт:
Получаем скидки!
Старт: