Цитата:
Сообщение от Вик
И вот ты как представитель администрации можеш озвучить своё отношение к тому что на форуме идёт непрекрытая пропаганда нацизма, постояно унижаются разные социальные и этнические групы? Ну и до кучи клонирование себя любимого как невиная шалость.
|
і дзе гэта?
я разумею, што для некаторых усё, што яны не разумеюць, альбо як яны нешта разумеюць у моц свёго розума, можа азначаць "фашызм". але на гэта ёсць спецыяльныя тлумачэнні.
але што разумеець пад гэтым тэрмінам спадар вік - толькі яму вядома... барцун антыфашыст вік)))
пра сацыяльныя групы. так, некалькі вінен. ну не падабаецца мне размаўляць з тымі, хто па разуму ці адукацыі стаіць недзе на ўзроўне пацучка - я так і кажу "не хачу размаўляць з быдлатой, шукай сябе суразмоўца недзе каля шклатары, ці яшчэ недзе, а да мяне не чапляйся..."
пра кланіраванне. ))) на то ёсць адмін - ён вырашае гэтыя пытанні. а не нехта "Вик", якога акрамя форумніка ніхто не ведае - чалавек-мінушка, пустое месце. па граматыцы і размове, гэты вік падобен на нейкага шкаляра, мабыць яму і 18 няма - але яго зарэгістравалі, ён нешта тут піша - ну і добра, на свеце хапае дзівакоў...